الشبكة مسجلة لدى وزارة الثقافة و الاعلام
بطاطس بالزبدة و الجبنة طريقة جديدة لعمل البطاطس 1 _ اسلقي البطاطس حتي تمر السكينة من خلالها بسهولة 2 _ متخليهاش طرية قوي عشان متتهريش 3_ احشيها شرايح زبدة و جبنة و ممكن فراخ او لحم مدخن و دخليها الفرن 4 _ بعد ٢٠ دقيقة طلعيها و حطي فيها شوية لبن علي قد ما تحتاج و جبنة موتزريلا علي الوش 5 _ و دخليها الفرن ١٠ دقايق كمان و بعدين خرجيها و لو عندك كريمة لباني حطي معلقة علي الوش و قدمي البطاطس سخنة
اممممم يعطيك العافيه لاعدمنا نقلك